• Mail ~ authentieke gegarandeerd jurk Jurk laagste Couture Nieuwe 26271 ~ prijs Feriani stdxorBhQC

Foto: BELGA

Borgerhout -

Het Antwerpse hof van assisen heeft Naeem Yasin (37), of “Fiaz Shah”, veroordeeld tot dertig jaar opsluiting voor de moord op zijn kamergenoot Zahid Shah (46). De jury en het hof zagen een verzachtende omstandigheid in zijn medewerking aan het onderzoek, maar toch kreeg hij nog vier jaar meer dan het openbaar ministerie gevorderd had.

Naeem had zijn kamergenoot op 15 augustus 2013 met een telefoonkabel gewurgd in hun studio aan de Zonstraat in Borgerhout.

Het openbaar ministerie had woensdagmiddag 26 jaar opsluiting gevorderd. De advocaat-generaal zag bitter weinig verzachtende omstandigheden. Naeem had zich achttien jaar lang voor iemand anders uitgegeven en geparasiteerd op de samenleving en het slachtoffer. “In de gevangenis gaat hij gewoon verder. Onze parasiet is gewoon van gastheer veranderd”, stelde Alexandra Van Kelst. Ze hield bij haar vordering wel rekening met zijn medewerking aan het onderzoek, want hij had vanaf dag één gezegd wat hij had gedaan en hoe.

De verdediging vroeg de jury om zich niet blind te staren op zijn parasitaire levensstijl. “Hou rekening met de daad, niet met de dader. Een dader moet bestraft worden om hetgeen hij gedaan heeft en niet om wat hij is”, pleitte advocaat Bayram Yigit.

Naeem kreeg ook nu nog een laatste keer het woord en betuigde nogmaals zijn spijt.

~ authentieke gegarandeerd jurk Jurk laagste Couture Nieuwe 26271 ~ prijs Feriani stdxorBhQC
MEEST RECENT

Jobs in de regio