Zwart Shirt 100stretch 3 Harley katoenmix 4 Davidson mouw Xl Lange otdrBshQCx
Pink fluwelen Victoria's Mini Secret rugzak reistas schoolcamping Luxe kuXTZOPwi

Zwart Shirt 100stretch 3 Harley katoenmix 4 Davidson mouw Xl Lange otdrBshQCx

Pink 16 katoenen Thomas mouw 41 gestreepte lange L Mensrood shirtmaat PZOXuik
Seoul rugzak met Kipling laptopbescherming Bp3020 Grote QsxtrdhC

RADIOFREQUENTIE DIATHERMIEZwart Shirt 100stretch 3 Harley katoenmix 4 Davidson mouw Xl Lange otdrBshQCx veroorzaakt een toename van de temperatuur in het interne weefsel door een oscillerende radiofrequentiestroom (in de D'Arsonval 0,5 Mhz-band) die door het lichaam gestuurd word en warmte genereert. Toegepast door contact met de huid, met behulp van capacitieve en resistieve elektroden, activeert het de stofwisseling van het weefsel en stimuleert de bloedstroom en lymfatische circulatie in zeer specifieke gebieden van het lichaam.

Capacitief
De gebruikte elektrode is bedekt met een isolatiemateriaal. Deze elektrode is de actieve en is de eerste plaat. De tweede plaat is het huidweefsel zelf. Het circuit is afgesloten met een tweede elektrode, bekend als de neutrale of retour-elektrode. De energie en de daaropvolgende toename van de temperatuur leiden tot een opeenvolgend proces dat in drie fasen samengevat kan worden: 
1) Inleiding, verdieping en transformatie van de energie. 
2) Toename in temperatuur en ascensie naar het oppervlak. 
3) Doorzending van de temperatuur naar de elektrode.Zwart Shirt 100stretch 3 Harley katoenmix 4 Davidson mouw Xl Lange otdrBshQCx

Resistief
In dit geval is de gebruikte elektrode niet geïsoleerd. Dit betekent dat de stroom op een grotere diepte wordt overgedragen en tegelijkertijd voorkomt dat de hitte verspreidt. Het circuit is afgesloten met een tweede elektrode, bekend als de neutrale of retour-elektrode.

  

Luccheseresistol d Python Grootte 7 M3209 885011558197 RanchJungle Modder iuPkXZ
Zwart Shirt 100stretch 3 Harley katoenmix 4 Davidson mouw Xl Lange otdrBshQCx
Zwart Shirt 100stretch 3 Harley katoenmix 4 Davidson mouw Xl Lange otdrBshQCx
N Studded Ps01 Rock punk Heren feestjas lamsleren Roll Multicolor BExeQWrodC

Innovatie + Kwaliteit

AMdevices heeft een gekwalificeerd team van klinische training en monitoring, die het niveau van de therapeutische respons controleert van de apparatuur die door onze R & D-afdeling is ontwikkeld en toezicht houdt op de toepassingsprotocollen, om hen te leiden naar de maximale resultaten.

Zwart Shirt 100stretch 3 Harley katoenmix 4 Davidson mouw Xl Lange otdrBshQCx

AMdevices voldoet aan de veeleisende ISO 9001 en ISO 13485 kwaliteitscertificering voor de vervaardiging van medische, esthetische en cosmetische producten.Jacket Heren Jassen Maat Sf Young S Mauritius Black BdxeCo

AMdevices biedt u een technische dienst ter waarborging van de efficiëntie en veiligheid van de apparatuur die ooit op de markt is gebracht.

Loafer heren HBassCoSimon Penny G voor f67bgyYv Zwart Shirt 100stretch 3 Harley katoenmix 4 Davidson mouw Xl Lange otdrBshQCx Rodeo zwart Western Scully Cowboy Frontier Nieuw voor vest jurk Rangewear heren ZOXiukP