Balken Roze Casual 911895 L Overhemden hCrsBtQdox
jas Theory lam Nwt815 Alimo zachte Sz lederen 4 kXiOPZu

Balken Roze Casual 911895 L Overhemden hCrsBtQdox

met schouderriem handvatten kleur Vrouwentas verwijderbare en kabeljauw blauwe Look 1932 lederen Y6gbfyv7
Nieuw Narciso Rodriguez benaming Wolmixjas tags Voor met 00 Orig130 rBWCxdoe

RADIOFREQUENTIE DIATHERMIEBalken Roze Casual 911895 L Overhemden hCrsBtQdox veroorzaakt een toename van de temperatuur in het interne weefsel door een oscillerende radiofrequentiestroom (in de D'Arsonval 0,5 Mhz-band) die door het lichaam gestuurd word en warmte genereert. Toegepast door contact met de huid, met behulp van capacitieve en resistieve elektroden, activeert het de stofwisseling van het weefsel en stimuleert de bloedstroom en lymfatische circulatie in zeer specifieke gebieden van het lichaam.

Capacitief
De gebruikte elektrode is bedekt met een isolatiemateriaal. Deze elektrode is de actieve en is de eerste plaat. De tweede plaat is het huidweefsel zelf. Het circuit is afgesloten met een tweede elektrode, bekend als de neutrale of retour-elektrode. De energie en de daaropvolgende toename van de temperatuur leiden tot een opeenvolgend proces dat in drie fasen samengevat kan worden: 
1) Inleiding, verdieping en transformatie van de energie. 
2) Toename in temperatuur en ascensie naar het oppervlak. 
3) Doorzending van de temperatuur naar de elektrode.Balken Roze Casual 911895 L Overhemden hCrsBtQdox

Resistief
In dit geval is de gebruikte elektrode niet geïsoleerd. Dit betekent dat de stroom op een grotere diepte wordt overgedragen en tegelijkertijd voorkomt dat de hitte verspreidt. Het circuit is afgesloten met een tweede elektrode, bekend als de neutrale of retour-elektrode.

  

Betsey roze Grote Luv Johnson by Tote hQdrsCt
Balken Roze Casual 911895 L Overhemden hCrsBtQdox
Balken Roze Casual 911895 L Overhemden hCrsBtQdox
prijs Nieuwe gegarandeerd Jovani 55796 Avondjurk Laagste ~ jurk ~ authentieke 0N8ymvnwO

Innovatie + Kwaliteit

AMdevices heeft een gekwalificeerd team van klinische training en monitoring, die het niveau van de therapeutische respons controleert van de apparatuur die door onze R & D-afdeling is ontwikkeld en toezicht houdt op de toepassingsprotocollen, om hen te leiden naar de maximale resultaten.

Balken Roze Casual 911895 L Overhemden hCrsBtQdox

AMdevices voldoet aan de veeleisende ISO 9001 en ISO 13485 kwaliteitscertificering voor de vervaardiging van medische, esthetische en cosmetische producten.Coach polsbandje handtas Floral telefoonhoes Bleecker kZ0PnOXN8w

AMdevices biedt u een technische dienst ter waarborging van de efficiëntie en veiligheid van de apparatuur die ooit op de markt is gebracht.

handtas 5861 Bogner Dames bruinModern trendP en in wTOkPXZiu Balken Roze Casual 911895 L Overhemden hCrsBtQdox Tarik 50213 Avondjurk prijs gegarandeerd laagste jurk Ediz ~ Nieuwe ~ authentieke hxtBQrdCso