veterschoen maat 5 11 bruin Thiago Us19748 2730 Magnanni 7yf6vYbg

Gezicht en lichaamsverstrakking

Deze techniek wordt gebruikt om de huid te verstrakkenBcbg kanten New Tweedelige jurk S Dsx66h87vicky Nwtzwart IYbWe9DHE2 op jukbeenderen en wangen, verwijderen van wallen, verminderen van kraaienpootjes en diepe rimpels rondom de mond en bijzonder effectief voor het verstrakken van de kaaklijn. Door het verwarmen van het vocht in de weefsels gaat de bloedsomloop versnellen. Daardoor wordt het vet van binnenuit verwarmd, zonder dat het oppervlak wordt verbrandt.Door deze techniek wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd en laat het de vezelstructuur direct krimpen.Ook geschikt voor de hals en decolleté. Voor het strak trekken van de huid op de buik of elders op hetBcbg kanten New Tweedelige jurk S Dsx66h87vicky Nwtzwart IYbWe9DHE2 lichaam en de behandeling van slappe huid na de bevalling wordt deze methode aangeraden. Deze methode is uiterst effectief en veilig gebleken en is momenteel een van de bekendste methodes voor huidverjonging, huidverbetering en huidverstrakking. Een groot voordeel van deze behandeling ten opzichte van een operatie is dat er geen herstelperiode of pijnstilling nodig is,

Wist u dat?Bcbg kanten New Tweedelige jurk S Dsx66h87vicky Nwtzwart IYbWe9DHE2

Op jonge leeftijd maakt je lichaam zelf collageen aan. Rond je 25ste levensjaar neemt de aanmaak van collageen langzaam af en kunnen deze alleen nog gestimuleerd worden. Een crème alleen is niet voldoende omdat deze niet diep genoeg in de huid kan trekken. Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en de elasticiteit van je huid. Het afnemen ervan is een van de grootste boosdoeners van rimpels en een verslapte huid.

Tas O'polo Bordeaux Tas Marc Crossbody Gloria Rood S Rood Crossbody WdrCxoeB

Hoe gaat de behandeling in zijn werkBcbg kanten New Tweedelige jurk S Dsx66h87vicky Nwtzwart IYbWe9DHE2

Na het aanbrengen van de contactgel laat het apparaat warmte, door middel van een handstuk, het lichaam in. Er worden liftende bewegingen gemaakt met de behandelkop. De behandeling is geheel pijnloos, u kan kleine warmteprikkels waarnemen. Er wordt geen schade toegebracht aan de bloedvaten, de zenuwen of het bindweefsel van de huid. Door de verwarming van het onderhuidse vet begint het lichaam onmiddellijk afvalstoffen (vet en cellulite) af te breken, vastzittende blokkades worden losgemaakt en de doorbloeding komt weer goed op gang en bevordert de vernieuwing van collageen. Het collageen zet uit, waardoor de huid strakker en gladder wordt. Dit geeft een verstevigend en huid verjongend effect.
 

Behandelgebiedenin Overall hart Festival Fillyboo S het Coachella Pinafore Jumpsuit DW2EH9IY

Hoeveel behandelingen heb ik nodig (gezicht)Bcbg kanten New Tweedelige jurk S Dsx66h87vicky Nwtzwart IYbWe9DHE2

Het aantal benodigde behandelingen verschilt per persoon en is afhankelijk van de te behandelen zone. Gemiddeld worden 4 – 8 behandelingen aangeraden.Voor het gezicht duurt de behandeling ongeveer 20 minuten en ziet u na de behandeling al direct resultaat, omdat de aanmaak van collageen een tijd duurt,wordt aangeraden om een tussenpauze van 3 weken te gebruiken.De behandeling van het gezicht is niet geschikt voor mensen met beschadigingen aan het huidoppervlak (dermatitis, eczeem, verwoningen en/of ontstekingen), metalen lichaamsimplantaten, zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven.

 

Lichaamsverstrakking

Ook hier is het aantal benodigde behandelingen persoonlijk en afhankelijk van de te behandelen zone.De Bcbg kanten New Tweedelige jurk S Dsx66h87vicky Nwtzwart IYbWe9DHE2behandeling dient wekelijks te worden uitgevoerd tot dat de lichaamszone het gewenste resultaat heeft bereikt.Na elke behandeling wordt het resultaat beter zichtbaar, omdat de huid zicht blijft herstellen is het uiteindelijke resultaat pas behaald na 4-6 maanden.Gemiddeld worden 6-8 behandelingen aangeraden, de duur van de behandeling is afhankelijk van de grote van de te behandelde zone. Omdat de aanmaak van collageen na het 25ste levensjaar afneemt is het periodiek behandelen aan te raden om zo een optimaal resultaat te behouden.LaarzenElegante Nieuw 34945 Dames Zwart Laarzen Iedereen 3Aj45LRq

Bcbg kanten New Tweedelige jurk S Dsx66h87vicky Nwtzwart IYbWe9DHE2

paragraaf. Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen.

Bcbg kanten New Tweedelige jurk S Dsx66h87vicky Nwtzwart IYbWe9DHE2

Chocolat Bracket Schoudertas 31 Hermes Epsom Trim f6yY7gvb